Christian Louboutin Shoes Outlet For Sale, Billig Louboutins Online UK Store

Den røde sål blev født, så legenden går, da Christian Louboutin var inspicere prototyper for en samling i 1993. Utilfreds med det indtryk, en sort sål lavet med udformningen af den øverste, han greb en assistent s neglelak og begyndte at lak skoens underside.

De kom allerede skoet i Christian Louboutin Online Store. Derhjemme har de dusinvis, 100 par i den franske designerens louboutin sko, nogle indkapslet i særlige vægge i deres skabe. De er kendere af hans stil særheder - louboutin heren det vellystig skjulte platform, underskrift røde sål, den svimlende hælen. Par af hans hengivne bære dem på mindre end 4 eller 5 inches.

Jul jumpere kommer og går, men resultaterne af et nyt samarbejde mellem Kampe og YMC vil vare retfærdig syn længere. Crew hals, rollnecks og cardigans i ni farver måder udgør de nye mænd Louboutin sko kollektion - alle lavet i Skotland fra en uld-og-cashmere blanding.

Karriere: Efter begynder sin karriere med sko designer Charles Jourdan i 1982, gik han videre til at blive en lærling til Roger Vivier før du arbejder som freelance sko designer for Christian Louboutin, Yves Saint Laurent og andre mode louboutin heren sneakers designere og sko selskaber. I 1992 åbnede han sin første butik i Paris og debuterede de blanke, røde lakerede såler, der er blevet hans signatur. Han har mange Louboutin outlet butikker over hele verden, herunder New York, Dubai og Moskva, og tæller Lady Gaga, Madonna og Oprah Winfrey blandt sine fans.

Gennem årene har Louboutin fortsat med at vise sig sæson efter sæson af fantasifulde fodtøj. "Til inspiration, jeg ofte forestille sig en kurtisane lever sit liv i et cirkus," forklarede han til Marie Claire magasin. Han har vendt sine surrealistisk smukke sko til en international succeshistorie. Ifølge The New Yorker, sælger han mere end 500.000 par hans fabelagtige sko hvert år. Omkostningerne ved at få et par af billig Louboutins kan variere fra næsten $ 400 op til $ 6.000. Louboutin har butikker rundt om i verden i tillæg til sin Paris hovedkvarter.